Råd til pleje af akvarieplanter

Et akvarium med sunde vandplanter der vokser og formerer sig, er smukt at se på, og planterne er med til at opretholde en god balance i akvariet. For at opnå dette, er det vigtigt at se på forholdene for dine planter.

For at gro skal en plante have lys. Derfor er det vigtigt at huske at benytte det rigtige lys, f. eks. Sylvania Gro Lux og AquaStar. Det er også vigtigt at huske, at skifte dine lysrør i rette tid: et alm. T8-rør bevarer sin intensitet i ca. 1 år, hvorefter det er en god ide at skifte det ud med et nyt. En daglig lysperiode på 10-12 timer, med et fast interval, er optimalt for de fleste planter.

Udover et godt lys skal planter have næring. I FLYVEFISKEN fører vi TROPICA AQUACARE produkterne som er nogle af de bedste på markedet. De indeholder de vigtige næringsstoffer i de rette forhold samt de hjælpestoffer der gør at  planterne kan optage næringen.

© Flyvefisken ApS

Kom ind i FLYVEFISKEN og hør mere om de forskellige produkter.

anubias anubiasxl


FacebookSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>